Ana İçeriğe Geç

Kart Atma Alışkanlığını Küllerinden Doğuran Girişim: Paper Street Co

Paper Street Co, çeşit çeşit kağıtları ve birbirinden eğlenceli illüstrasyonları bir araya getirerek sizin için sevdiklerinize kart atıyor.

İpek ve Zeynep Özbay kardeşler Paper Street Co ile kağıt ve tasarım sevgilerini birleştirerek eskinin vazgeçilmezlerinden “kart atma” alışkanlığını küllerinden doğurmayı amaçlıyorlar.

Paper Street Co’nun internet sitesine giriyorsunuz ve önce karşınıza çıkan çeşit çeşit karttan en sevdiğinizi seçiyorsunuz. Sitede bulunan birbirinden eğlenceli ve renkli kartlar, içlerinde Zeynep Özbay’ın da bulunduğu bir grup illüstratör ve sanatçıya ait. Sonraki adımda alıcı bilgileri ve karta yazılacak notunuzu gösterilen alana yazıyorsunuz. Buradaki hoşluk sadece Paper Street Co’nun kartı sizin için postalayacak olması değil. Karta yazılacak yazı tipini – bu el yazısı da olabiliyor- ve kağıt cinsini zevkinize göre seçebiliyorsunuz. Kağıt seçenekleri arasında rezene çiçeği kağıdı, yosun kağıt, mist gibi farklı dokulara sahip çeşitler bulunuyor.

Sitede teşekkür kartları, doğum günü, sevgililer günü gibi özel durum ve günler için de kartlarbulunuyor. Siteye girmişken davetiye, ajanda veya takvim tasarımlarına da göz atabilirsiniz.

 

Kaynak: https://bigumigu.com/haber/kart-atma-aliskanligini-kullerinden-doguran-girisim-paper-street-co/

Sepetiniz

Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederiz! Sana en kısa süre içerisinde geri döneceğiz. Teşekkürler! Ürün tekrar uygun olduğunda sebi bilgilendireceğiz!